Tapahtumat

Kuukausitapaamiset joka kuukauden toisena torstaina klo 15 Sytyssä, Helsingintie 6, katutaso. Tilat ovat esteettömiä. Tervetuloa!

VUOSI 2022

K

torstai 13.10 klo 15  Kirsi Lukka-Aro, Aivoliitto,  Aivoliiton Aivoterveysosaaja-projekti

torstai 10.11. klo 15 Miten toimia, kun saa Vammaispalvelulain mukaisen avustajapäätöksen? Salon Avustajakeskuksen toiminnan esittely. Krista Suosaari,alueohjaaja Salon ja Someron alue

Avustajakeskus /Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry.

Muu syksyn ohjelma tarkentuu myöhemmin

Kevään 2023 ohjelmaa

12.1. klo 15 Terhi Lehtovaara, Salon seurakunta,Hoivamuusikon työ ja musiikin vaikutus kuuntelijaan

Erityisryhmien kuntosalivuoro

Sytyn jäsemjärjestöjen jäsenille on ilmainen kuntosalivuoro salohallin kuntosalilla keskiviikkoisin klo 14-15. Ei ohjaajaa paikalla. Tervetuloa!

Tarkista salivuoron ajankohta osoitteesta Salo.fi/vapaa-aika/liikunta. Kaupungin liikuntaoppaan voi noutaa  kaupungintalolta,  kirjastosta, uimahallista  ja muista ilmoitetuista paikoista.

TÄLLÄ HETKELLÄ AJANKOHTASTA

Oikein mukavaa syksyä!