Tapahtumat

Koronapandemiatilanteen vuoksi tammikuun kuukausitapaaminen on peruttu. Jatkosta tiedotamme tällä sivustolla

Kuukausitapaamiset joka kuukauden toisena torstaina klo 15 Sytyssä, Helsingintie 6, katutaso. Tilat ovat esteettömiä. Tervetuloa!

Noudatamme kulloinkin voimassa olevia Koronaohjeistuksia. Tarkista tilanne tältä sivulta ennen lähtöäsi kuukausitapaamiseen.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille kerholaisille!

toivottaa Puheenjohtaja ja suunnitteluryhmä

VUOSI 2022

torstai 13.1. klo 15 Tulevan kevään suunnittelua.PERUTTU

torstai 10.2  klo 15 Aivoliiton aluesihteeri Carita Sinkkonen, Vammaispalvelulakiin tehdyt uudistukset.

torstai 10.3. klo 15 Vuosikokous

torstai 14.4. klo 15       Sytyn hallituksen puheenjohtaja Maija Iltanen kertoo Sytyn toiminnasta ja palveluuista.

Erityisryhmien kuntosalivuoro

Tarkista salivuoron ajankohta osoitteesta Salo.fi/vapaa-aika/liikunta. Kaupungin liikuntaoppaan voi noutaa  kaupungintalolta,  kirjastosta, uimahallista  ja muista ilmoitetuista paikoista.

HUOM! Sytyn jäsenyhdistysten vapaaehtoisille ja Sytyn  henkilökunnalle on  maksuton kuntosalivuoro Salohallin kuntosalilla 3.1- 25.4. klo 7.35-8.35. Ulko-ovi aukeaa klo 7.30.

TÄLLÄ HETKELLÄ AJANKOHTASTA

Tammikuun kuukausitapaaminen peruttu Koronatilanteen vuoksi.